Inovativno v prihodnost. Spoznajte naše hale, hleve in betonske rezervoarje.

Sestavite si svojo halo po lastnih željah in potrebah!

Naj bo to proizvodna hala, hlev, skladišče ali strojna lopa, z našim konfiguratorjem hal si lahko preprosto in brezplačno sestavite objekt po svojih željah in potrebah. Izbirajte med različnimi stenskimi fasadami, strešnimi kritinami in široko paleto dodatkov. Poskusite različne variante fasad, barvnih konceptov ter oblik stavb. V vsakem trenutku lahko svojo halo vidite iz različnih kotov in če je potrebno, spremenite barve elementov ali stavbne odprtine.

Ugodna cena v kombinaciji s kvaliteto v proizvodnji in montaži je naša prednost. 

Za več informacij nas kontaktirajte in se dogovorite za osebni posvet.

na Konfigurator hal ››

    Potrebujete pomoč? Pokličite nas na 02 63 00 930 ali pa

Hlev WOLF System z najmodernejšimi tlemi na svetu: Kmetija Čretnik

Hlev Wolf System kmetije Simon Čretnik je hlev, ki mu na svetu trenutno ni enakega. Edinstven je zaradi svojih prepustnih tal, ki služijo za ločevanje urina od trdega dela blata krav molznic. Krave so proste, brez ležalnih boksov na prepustnih tleh s takojšnjim odstranjevanjem urina. Je nedvomno hlev prihodnosti, saj je okolju in živalim prijazen. Simon bo v hlevu posadil še nestrupena drevesa, kot sta bambus in murva, in bo z ozelenitvijo ustvaril pašnik pod streho. »Če že ne morejo biti na paši, naj se vsaj počutijo, kot da so,« pove.


Video je last Založbe Kmečki glas.

Hlev WOLF System kmetije Hafner oz. "Pr' Kržaj" v medijih

Spoznajte Metko ter preostanek družine Hafner iz Žabnice in si oglejte njihov moderen nov hlev WOLF System, katerega izvajalec je bilo naše podjetje.


Video je last televizije TV Veseljak

Hlev WOLF System kmetije Ramšak-Legnar v medijih

Pridružite se Mojci Mavec, ki je obiskala družinsko kmetijo Ramšak-Legnar v Podgorju pri Slovenj Gradcu, in pokukajte v zakulisje novega hleva WOLF System, katerega izvajalec je bilo naše podjetje.


Film je last Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Republike Slovenije