PROIZVODNE HALE – za dobro premišljene delovne procese

Želite funkcionalno halo, ki bo omogočala gladke in premišljene delovne procese ter ergonomske delovne pogoje? Smo celostni ponudnik proizvodnih hal, vključno s pisarniškimi, upravnimi in družabnimi prostori.

Proizvodne hale - Industrijska gradnja - WOLF Systembau

Proizvodne hale

Produktionshallen - Industriebau - WOLF Systembau

Produktionshallen

Produktionshallen - Industriebau - WOLF Systembau

Produktionshallen

Produktionshallen - Industriebau - WOLF Systembau

Produktionshallen

Proizvodne hale WOLF System

Že med načrtovanjem vaše proizvodne hale namenjamo poseben poudarek konceptu celovitosti. Optimalni delovni procesi, ekonomičnost in reprezentativna arhitektura so za nas osnova vsakega načrtovanja. Naši raznoliki nosilni konstrukcijski sistemi so optimalno prilagojeni ustreznim potrebam.

Ne glede ali se gre za strojniško usmerjena podjetja, avtomobilistično, kemično ali prehrambeno industrijo - z vami razvijamo objekt, ki je optimalno prilagojen vašim potrebam. Vaše želje so naša skrb. Od osnovne nosilne konstrukcije do stavbnega pohištva, vedno iščemo rešitev, ki ustreza vašim zahtevam.

Razširitve že zgrajenih objektov ali objekti novoustanovljenih podjetij s prostori za administracijo, naši strokovnjaki izdelajo za vsak primer posebej optimalno rešitev izvedbe konstrukcije - iz jekla, lesa in betona ter kombinacije le teh.