WOLF SKUPINA – inovativno v prihodnost

Z več kot 50 leti izkušenj se je skupina WOLF razvila v uspešno mednarodno podjetje s 25 podružnicami v 20 evropskih državah in je vaš zanesljiv partner pri gradnji hal, hlevov in betonskih rezervoarjev.

 

Partner za male in velike izzive
Od zrelih tipskih projektov do individualno načrtovanih poslovnih kompleksov, od majhnih skladišč do industrijskih obratov, od majhne jame za gnojevko do bioplinarniških obratov.

Blizu vsakemu kupcu
Skupina WOLF ima poleg glavnih lokacij Scharnstein in Osterhofen še 23 lokalnih podružnic v 20 državah, s čimer zagotavlja hiter odziv na vse zahteve strank. Več kot 2.700 sodelavcev skupaj ustvarja z največjim strokovnim znanjem in dolgoletno povezanostjo podjetja s celostnimi koncepti od prvega posvetovanja do primopredaje.

Vedno v koraku s časom - inovativno v prihodnost
Strmenje k stalnemu nadaljnjemu razvoju ter sodobni, računalniško nadzorovani proizvodni objekti omogočajo zelo natančno in ekonomično proizvodnjo. Na ta način dosežemo visoko stopnjo tovarniške predizdelave, s čimer skrajšamo čas montaže na vašem gradbišču in zagotovimo naš konstantno visok standard kakovosti.

Inovativne gradbene tehnologije za prihodnost

V našem videu v nemškem jeziku lahko dobite vpogled v svet ekonomične in individualne gradnje.

Ne glede ali se gre za jeklo, les ali beton - WOLF System je vaš močan in zanesljiv strokovnjak za gradnjo betonskih rezervoarjev, agrarno gradnjo ter industrijsko in poslovno gradnjo.

Inovativni gradbeni sistemi, široka paleta oblikovnih variant in najsodobnejši, visoko avtomatizirani proizvodni sistemi omogočajo našo široko paleto izdelkov.

Legenda:

  • Avstrijska hčerinska podjetja
  • Nemška hčerinska podjetja