V PRIHODNOST Z INOVATIVNOSTJO

WOLF System – strokovnjak na področju LESENE GRADNJE, BETONSKE GRADNJE IN MONTAŽNIH HIŠ v Scharnstein-u v Zgornji Avstriji ter v Osterhofen-u v Nemčiji.

Za nami je več kot 40 let izkušenj, ki so skupino WOLF System pripeljale do uspešnega mednarodno priznanega koncerna, ki je zanesljiv partner na področju različnih vrst gradnje v kmetijstvu in industriji ter na področju gradnje montažnih hiš. Les, kovina, beton in premišljene kombinacije različnih materialov nam omogočajo gospodarne rešitve po meri posameznika.

 

Partner za majhne in velike izzive
Od enostavnega objekta za skladiščenje do arhitekturno zahtevne posebne konstrukcije, od majhne proizvodne hale do več medsebojno povezanih hal s pisarnami, od do podrobnosti premišljenih tipskih hiš do individualno načrtovanih stanovanjskih hiš, od majhnih betonskih zadrževalnikov do megalomanskih 10.000 m³ silosov. Primeren za vsakogar – WOLF System ponuja od svetovanja do končnega prevzema.

Blizu vas – za vaše želje
Poleg matične tovarne v kraju Scharnstein v Avstriji in Osterhofen v Nemčiji vam je na voljo 23 hčerinskih družb v 20 državah, preko katerih zagotavljamo hiter odziv na želje strank. Preko 2.700 zaposlenih v koncernu WOLF System, ki jih odlikuje strokovnost ter pripadnost podjetju, v harmoniji ustvarja skupni koncept od svetovanja do prevzema oziroma od ideje do realizacije.

Vedno v koraku s časom
Nenehno spremljanje novosti ter vlaganje v razvoj in modernizacijo proizvodnje, ki z računalniškim vodenjem omogoča natančnost in gospodarno proizvodnjo. Tako dosegamo visoko stopnjo priprave elementov v proizvodnji, krajšamo čas montaže na gradbiščih in dosegamo naše visoko standarde v kvaliteti.

Kontakt in naročilo kataloga

Z veseljem vam bomo poslali več informacij.

zahtevek
novice
 • Jesenski sejem v Komendi

  Jesenski sejem v Komendi naprej...
 • Otvoritev hleva Wolf System v Križevcih pri Ljutomeru!

  Otvoritev hleva Wolf System v Križevcih pri Ljutomeru! naprej...
 • Nov Wolfov objekt v Križevcih pri Ljutomeru!

  Nov Wolfov objekt v Križevcih pri Ljutomeru! naprej...
 • Nov Wolfov objekt v Rogašovcih!

  Nov Wolfov objekt v Rogašovcih! naprej...
 • Nov Wolfov objekt v Slovenski Bistrici!

  Nov Wolfov objekt v Slovenski Bistrici! naprej...